Kreativita a tradícia ako nový trend v kultúrnom cestovnom ruchu - Šimončičová, Mária
Vzájomná koexistencia kreativity a tradície v odvetví kultúrneho dedičstva a cestovného ruchu. Ústredie ľudovej a umeleckej výroby (ÚĽUV), organizácia kultúrneho dedičstva ako vhodný priestor pre výskum vzťahu tradície a kreativity v kontexte kreatívneho priemyslu. Kreatívny produkt ÚĽUV-u v kontexte cestovného ruchu. Predajné siete ÚĽUV-u. Školy remesiel e exkurzie do dielní - organizovanie výchovy a neformálneho vzdelávania v oblasti ľudovej umeleckej výroby. Výstavy a prezentačná činnosť.