Voľný pohyb zamestnancov v rámci EÚ - Petríková, Lucia
Pod voľným pohybom osôb sa nerozumie len možnosť jednoduchého premiestňovania sa osôb v rámci EÚ, ale predovšetkým možnosť zmeny miesta ich pobytu za účelom výkonu pracovnej činnosti alebo podnikania. Zákaz diskriminácie v rámci voľného pohybu zamestnancov. Výnimky z práva na voľný pohyb zamestnancov.