<The> Use of marketing audit as a tool for efficiency - Hrušovská, Dana, 1964-
Marketingový audit ako nástroj marketingového riadenia v konkurenčnom marketingovom prostredí podnikov. Marketingový audit umožňuje monitorovať a optimalizovať obchodný marketing. Používanie a uplatňovanie marketingového auditu v konkrétnych podnikoch. Navrhované opatrenia a výsledky auditu.