Samozdanenie stavebných prác v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Tuzemské samozdanenie, ktoré sa uplatňuje pri plneniach medzi platiteľmi dane podnikajúcimi v sektore stavebníctva, a to pri dodaní stavebných prác, dodaní stavieb alebo ich častí na základe zmluvy o dielo. Stavby a stavebné práce patriace pod sekciu F.