Refakturácia cestovných nákladov z pohľadu DPH v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Platiteľ, ktorý dodáva tovar alebo službu v tuzemsku, je povinný platiť daň. Pri prefakturovaní služby, ktorá je predmetom dane z pridanej hodnoty, platiteľ dane uplatňuje k cene dodanej služby príslušnú daň. Praktické príklady.