Prekážky v práci na strane zamestnávateľa - Mrukviová Tomiová, Sandra
Prekážky v práci na strane zamestnávateľa - prekážky z dôvodu prestoja, nepriaznivých poveternostných vplyvov, inej prekážky na strane zamestnávateľa, vážnej prevádzkovej príčiny. Spôsob hodnotenia prekážok v práci pri pružnom pracovnom čase.