Monitorovanie zamestnancovej komunikácie - Kovalčíková, Martina
Monitorovanie zamestnancovej komunikácie súvisí s otázkou ochrany zamestnancovho súkromia na pracovisku. V akom rozsahu, akým spôsobom a kedy je zamestnávateľ oprávnený monitorovať komunikáciu zamestnancov vzhľadom na doterajšiu právnu úpravu a judikatúru Súdneho dvora EÚ a Európskeho súdu pre ľudské práva.