Pracovné prostredie a jeho vplyv na zamestnancov - Slaninková, Katarína
Povinnosti zamestnávateľa v súvislosti s pracovným prostredím. Požiadavky na zdravé pracovné podmienky. Stres na pracovisku a nástroje na jeho elimináciu.