Intellectual capital in business - Matušovič, Martin
Povaha duševného vlastníctva a ako spoločnosti implementujú inovatívne aktivity, ktoré sú zdrojom výkonu pre rast a konkurencieschopnosť domácich podnikov. Podstata intelektuálneho kapitálu, kľúčové pojmy a procesy. Strategický význam intelektuálneho kapitálu v súčasnej globálnej ekonomike.