Efficiency of university hospitals in Slovak Republic - Beslerová, Stela
Problematika merania výkonnosti vo vybraných zdravotníckych zariadeniach pôsobiacich na Slovensku. Navrhovanie riešení, ktoré majú za cieľ zlepšenie účinnosti poskytovateľov zdravotnej starostlivosti v nemocniciach na Slovensku.