Measures of Profitability in Life Insurance Product Management - Sakálová, Katarína, 1955-
Poistenie ochrany pôžičky, ako typ terminovaného poistného produktu. Amortizácia pôžičky a ročná percentuálna miera. Testovanie ziskovosti, ako metóda oceňovania produktu v životnom poistení. Profitové kritériá.