Referendum v ústavnom systéme Španielska - Domin, Marek
Úprava referenda v Ústave Španielska. Konzultatívne referendum. Referendum a zmena ústavy. Referendum a autonómne spoločenstva. Referendum a otázka postavenia Navarry.