Consumption and income inequalities in conditions of Slovakia - König, Brian, 1983-
Výdavkové elasticity odhadnuté cez QAIDS. Identifikácia luxustných a nenahraditeľných produktov. Využitie databázy rozpočtov domácností na odhad systému dopytu.