Affiliation of enterprises funded by venture capital to industry branch in compliance with their technological or knowledge demandingness in conditions of the Slovak Republic - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Súkromný kapitál sa v podmienkach Slovenskej republiky zameriava predovšetkým na rizikový kapitál. Investície do rizikového kapitálu sú vložené do spoločnosti a stávajú sa súčasťou vlastného imania spoločnosti. Rizikový kapitál v podnikoch na Slovensku.