Management Decisions in Transfer Pricing - Ondrušová, Lucia, 1981-
Európska spoločnosť - definícia, spôsoby vzniku a vlastnosti. Princípy a metódy oceňovania transferov. Princíp nezávislých trhových cien. Tradičné transakčné a transakčne ziskové metódy.