Reálna hodnota v účtovníctve podnikateľov od 1.1. 2016 - Šlosárová, Anna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Majetok a záväzky oceňované reálnou hodnotou, a to ku dňu vzniku účtovného prípadu a ku dňu ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka.