Transferové oceňovanie - Ondrušová, Lucia, 1981-
Pojem transférové oceňovanie. Závislá a zahraničná závislá osoba podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov. Kontrolované transakcie a princíp nezávislého vzťahu.