Aj gestami a oblečením sa získavajú body - Makarová, Xénia
Neverbálna komunikácia u politikov. Oblečenie ako dôležitá súčasť neverbálnej komunikácie. Univerzálny model neverbálnej komunikácie. Dôležitá úloha neverbálnej komunikácie u manažérov. Menej je viac. Ako zvládať stresové situácie.