<The> Current risks of obligatory value conversion from restructuring proceedings on bankruptcy proceedings - Kmeťová, Oľga, 1959-
Súčasné vysoké riziko dlžníka, ktorý sa dostane do likvidácie či úpadku a spôsobí jeho zánik. Zákonné možnosti reštrukturalizácie, ako ekonomickej a právnej rehabilitácie. Legislatíva, ktorá by mohla v budúcich právnych predpisoch v tejto oblasti pôsobiť.