Oblaky si našli cestu do fabrík, úradov a nemocníc - Andacký, Jozef
Prenikanie cloud computingu do všetkých odvetví. Prehľad komerčných dátových centier na Slovensku. Cloud vo verejnom sektore. Virtuálne servery šetria čas aj peniaze. Pochybnosti konzervatívcov o bezpečnosti a o výhodnosti.