Hrojsman: Nová tvár a nová nádej - Pressburg, Adrian Peter
Nový ministerský predseda Ukrajiny - Volodymyr Hrojsman. Vysoký stupeň korupcie na Ukrajine ako brzda poskytovania nových úverov. Kritika spoza Atlantiku. Potreba očisty výkonnej moci, predovšetkým justície. Vojna v Doneckej a Luhanskej oblasti, s ňou súvisiace náklady a zadlžovanie krajiny. Vzťah s Ruskom.