Hlasy z Černobyľa neutíchajú - Záborský, Ján
Tridsať rokov od jadrovej katastrofy v ukrajinskom Černobyle. Výbuch v jadrovej elektrárni. Černobyľ ako symbol sovietskej neochoty priznať si chybu a neschopnosti riešiť problémy. Odtajnené archívy. Fatálne následky utajovania informácií.