Východiská bezpečnostnej stratégie USA 2015 - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Programová platforma amerického prezidenta Baracka Obamu. Prvé strategické dokumenty administratívy B. Obamu. Národná bezpečnostná stratégia USA 2015.