Regional income club convergence: a spatial approach - Furková, Andrea, 1975-
Hypotéza klubovej konvergencie regionálnych príjmov. Testovanie hypotézy na vzorke 252 NUTS 2 regiónov EÚ. Stanovenie troch klubov na základe HDP na obyvateľa.