Dynamic IS-LM-AS Model Augmented by the Inflation Expectations - Szomolányi, Karol, 1976-
Rozdiel medzi modelmi reálneho a menového rastu. Podmienky pre menový rast: homogénnosť systému, stabilita a oscilačné pohyby inflácie a úrokovej miery. Analýza senzitivity rastu na podmienky.