Vývoj vnitřních makroekonomických nerovnováh v evropských zemích v procesu integrace - Bednářová, Pavla
Vyhodnotenie vývoja vnútorných makroekonomických nerovnováh pri využití ukazovateľov Porovnávacieho prehľadu (Scoreboard Procedury) makroekonomických nerovnováh (Macroeconomic Imbalances Procedure, MIP) v rokoch 2004 – 2013 v európskych krajinách, v krajinách eurozóny (mmenovej únie) a v krajinách stojacích mimo eurozónu (tzv. spoločný trh, non EMU).