Opravné položky v účtovníctve podnikateľa ako nástroj kreovania finančnej situácie - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Účtovná závierka ako zdroj informácií o finančnej situácii účtovnej jednotky pre rôzne skupiny používateľov. Analýza možností kreovania finančnej situácie pomocou účtovania tvorby a zúčtovania opravných položiek.