Liečba akútneho stavu - Hinšt, Jaroslav
Rozhovor s bývalým generálnym riaditeľom Slovenskej pošty a súčasným ministrom zdravotníctva Tomášom Druckerom. T. Drucker - držiteľ ocenenia najrešpektovanejší slovenský CEO. V čom môžu pomôcť skúsenosti z pošty v novej pozícii. Aký je typ manažéra. Manažment očakávaní. Zmeny v zdravotníctve.