Portfolio Selection: Method of the Step by Step Assigned Weights - Pavlík, Martin
Tvorba aproximácie hranice investičných možností vo VBA (Excel). Očakávaná ziskovosť a meranie rizika akcií a portfólia. Distribúcia očakávaných výnosov. Priradenie váh a algoritmizácia filtrov. Metodológia pre testovanie kvality aproximácie.