[Investičné procesy a ich vplyv na investície do bývania] - Moravčík, Oto
Recenzia na monografiu Investičné procesy a ich vplyv na investovanie do bývania. Autorka sa v nej okrem iného venuje aj problematike bývania, ktorá je vysoko aktuálna a ktorej sa aj napriek tomu na Slovensku venuje málo pozornosti.