Metódy účtovania spotových transakcií s finančnými aktívami ako nástroj bilančnej politiky banky - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Vplyv výberu tej ktorej metódy účtovania na finančnú situáciu banky v kategórii finančných aktív určených na obchodovanie, ktoré sa pri prvotnom a aj následnom účtovaní oceňujú reálnou hodnotou, a to s vplyvom na výsledok hospodárenia.