European harmonization versus national constitutionaL sovereignity – on the example of the measures to contain the crisis of the common european currency - Becker, RA Jochen
Rola spolkového ústavného súdu v Nemecku. Dlhy európskych krajín a banková kríza. Dôvody nutnosti záchrany Eura. Európsky stabilitzačný mechanizmus ESM a program OMT. Ústavný spolkový súd vs európsky súd: kto má právnu moc nad EÚ?