Holistic Transformation Leading to Sustainable Development in China - Thong, Chang Kei
Charakter rozvoja Číny v posledných 30 rokoch. Prekážky v udržateľnosti rozvoja Číny. Korupcia, environmentálne problémy, sociálne disparity a starnúca populácia. Hodnoty udržateľnosti rozvoja pre budúcnosť: monoteizmus, biblické hodnoty, globálne siete a komunitné spoločnosti obyvateľstva.