Social situation and poverty of Roma - Kováčová, Lenka
História rómskeho etnika. Situácia s Rómami na Slovensku po roku 1945, resp. 1989. Príčiny a dôsledky chudoby Rómov. Ukazovatele chudoby. Analýza sociálnej a ekonomickej situácie Rómov na Slovensku.