Forbes Top 15 rodinných firiem - Hinšt, Jaroslav
Rebríček Top 15 najúspešnejších rodinných firiem na Slovensku zostavený na základe verejne dostupných finančných údajov, čistého obratu a ukazovateľa EBITDA spriemerovaného za posledné tri roky. Prvé tri firmy: Niké, Matador Group a Labaš.