Alternatívne finančné zdroje neziskových organizácií - Kordošová, Alena, 1970-
Možnosti využívania alternatívych finančných zdrojov v neziskových organizáciách. Rôznorodosť a vývoj finančných zdrojov v neziskových organizáciách pre zabezpečenie existencie a napĺňania účelu ich činnosti. Finančné zdroje a ich účtovné zobrazenie.