Tlač je mŕtva, nech žije tlač! - Miša, Dominik
V čase krízy mnohí pochovávali tlačené médiá, pretože sa zdalo, že ich úplne nahradí internet. Opak je však pravdou. Internet slúži ako lacná náhrada, ale trh s printami je opäť stabilný. Rozhovor s riaditeľom Mediapressu Josefom Hlouškom.