Vnútorný kontrolný systém a jeho úloha pri zvyšovaní spoľahlivosti finančného výkazníctva z pohľadu štatutárneho audítora - Krišková, Petra, 1981-
Spôsob nastavenia, fungovania a rozvoja vnútorného kontrolného systému a úroveň rizika auditu. Zodpovednosť audítora a poznanie vnútorného kontrolného systému za účelom plánovania auditu, rozhodovania o charaktere a rozsahu testov, ktoré je potrebné v rámci auditu vykonať.