Setting of Control Parameters of SOMA on the Base of Statistics - Čičková, Zuzana, 1978-
Vývojové techniky pre riešenia optimalizačných problémov. Skupiny kontrolných parametrov SOMA (samoorganizované migračné algoritmy). Identifikácia efektívnych hodnôt parametrov SOMA využitím štatistických metód.