Oceňovanie majetku a záväzkov podľa Koncepčného rámca a jeho vplyv na finančnú situáciu subjektov verejného sektora - Kršeková, Marianna
Skúmanie spôsobov oceňovania majetku a záväzkov z hľadiska obsahového vymedzenia oceňovacích veličín a významu ich správneho výberu pri oceňovaní majetku a záväzkov v účtovnej závierke subjektov verejného sektora.