Automatizácia účtovných procesov - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Automatizácia účtovných procesov pomocou ktorých sa účtovné jednotky snažia predísť chybovosti a znižovaniu nákladov na spracovanie účtovníctva. Využitie možností, ktoré ponúkajú rôzne účtovné a ekonomické softvéry.