Islamofóbny populizmus politického hnutia PEGIDA - Štefančík, Radoslav, 1976-
Vymedzenie pojmu islamofóbia. Prejavy islamofóbneho populizmu v nemecky hovoriacom regióne. PEGIDA (Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes - Vlasteneckí Európania proti islamizácii Západu) ako islamofóbne hnutie.