Daňový bonus v roku 2016 - Bulánek, Ivan
Nárok na daňový bonus, oprávnená osoba pre uplatnenie daňového bonusu. Vznik nároku na daňový bonus, prerušnie nároku, pokračovanie v ňom. Preukazovanie nároku na daňový bonus.