Automobil a výdavky podnikateľa - Jarinkovičová, Valéria
Výdavky, ktoré vznikajú podnikateľom tým, že používajú motorové vozidlo z daňového aspektu, so zameraním najmä na daň z príjmov fyzickej osoby podľa zákona č. 595/2003 v znení neskorších predpisov.