Účtovanie občianskych združení v sústave jednoduchého účtovníctva - Marková, Jana
Vymedzenie účtovných jednotiek - občianskych združení (OZ). Zákonná úprava účtovania OZ. Účtovanie v JÚ - špecifiká OZ. Špecifické prípady účtovania. OZ a daň z príjmov. OZ ako prijímateľ podielu zaplatenej dane a použitie.