Osobennosti vosprijatija russkoj literatury v sovremennoj slovackoj studenčeskoj auditorii - Dulebová, Irina
Vyučovanie ruského jazyka a ruskej literatúry na Univerzite Komenského a Ekonomickej univerzite v Bratislave. Špecifiká vnímania ruskej lieratúry súčasnými slovenskými študentmi.