Ocenenie inventarizačného prebytku reálnou hodnotou - Šlosárová, Anna
Základné teoretické východiská a charakteristické znaky ocenenia inventarizačného prebytku súvisiace s definovaním reálnej hodnoty prostredníctvom jej foriem. Ocenenie inventarizačného prebytku reálnou hodnotou sa začalo v SR uplatňovať od 1. januára 2016. Zobrazenie inventarizačného prebytku v účtovnej závierke účtovnej jednotky.