Manipulácia s finančnou situáciou účtovnej jednotky prostredníctvom tichých rezerv - Šumanová, Radka, 1991-
Existencia úmyselných tichých rezerv a zámerná stabilizácia výsledku hospodárenia. Narušenie zásady verného a pravdivého zobrazenia o skutočnostiach, ktoré sú predmetom účtovníctva a o finančnej situácii účtovnej jednotky. Ovplyvňovanie informácií o finančnej situácii účtovnej jednotky v neprospech používateľov.