Euro v pätách dolára - Šuchová, Katarína
Pre falšovateľov sú atraktívne najmä stabilné a hodnotné meny. Najčastejšie falšovanou menou je dolár. Zavedenie jednotnej meny euro a snahy o jej falšovanie. Najčastejšie falšované 50 eurovky. Falšovanie mincí. Pravé mince s hodnotou jedno a dve eurá s magnetickým stredom.