Za pár zlatiek uvarení za živa - Šuchová, Katarína
Z histórie falšovania peňazí. Kruté tresty. Rôzne techniky falšovania bankoviek a mincí. Sofistikovaná ochrana. Obdobie od r. 1919 do 1953 - "zlatý vek falzifikácie". Kuriózny prípad falšovania na Slovensku.